menu

Jansen Sierbestrating


Een goed begin is het halve werk

De lente is in zicht en je bent er helemaal klaar voor om met je tuin aan de slag te gaan. Is je tuin nog niet aangelegd, wil je alles opnieuw inrichten of wil je gewoon een beetje restylen? Alles is mogelijk, maar een ding is zeker: een goed begin is het halve werk. In onze showtuin ben je van harte welkom om inspiratie op te doen, vragen te stellen en materialen voor je tuin te kopen.

We hebben een uitgebreid assortiment sierbestrating, zoals keramische tegels, betonnen stenen en tegels, gebakken bestrating, natuursteen en muurblokken. Ook voor tuinverlichting ben je bij ons aan het juiste adres.

Iedere dag zetten wij, het team van Jansen Sierbestrating, ons in om van jouw tuin een droomtuin te maken!

GSB Wijchen
GSB Wijchen
We hebben een overdekte binnenshowtuin in Wijchen waar je op je gemak ons assortiment kunt bekijken. Wel zo fijn als het weer het niet toelaat om uren buiten rond te lopen.
GSB Wijchen

Ons assortiment omvat o.a.:

  • Keramische tuintegels
  • Betonnen tuintegels
  • Gebakken bestrating
  • Klinkers
  • Natuursteen
GSB Wijchen
Onze stenen en tegels zijn goed te bekijken in de stenenrekken die we hebben staan. Kijken mag en aankomen ook!
GSB Wijchen
We hebben veel verschillende stenenvlakken op de grond liggen. Dat geeft je een goed beeld hoe de stenen er bij jou in de tuin uit zullen zien.
GSB Wijchen
Naast onze overdekte showtuin hebben we een gedeelte tegels buiten liggen. Dat zijn met name keramische tegels, die erg populair zijn. Ze zijn krasvast, kleurvast en gemakkelijk in onderhoud.
GSB Wijchen
Wil je hoogteverschillen in je tuin maken? Dat kan door muurelementen en traptreden te gebruiken. We hebben ze in verschillende maten, materialen (beton of natuursteen) en kleuren.
GSB Wijchen
Op de foto zie je goed hoe groot onze vestiging, en daarmee de overdekte showtuin, eigenlijk is. Je kunt gerust een uurtje of wat bij ons doorbrengen. De koffie staat klaar!
GSB Wijchen
We leveren veel van onze producten uit voorraad. Natuurlijk bezorgen we je bestelling bij je thuis. Je kunt je bestelling ook bij ons afhalen. Denk daarbij wel aan het juiste vervoersmiddel.

Jansen Sierbestrating | Oosterweg 302a  | 6603 AB Wijchen | T. 024 - 641 27 76 | E: info@jansensierbestrating.nl