Maat
  • + Toon meer
  • - Toon minder
Kleur
  • + Toon meer
  • - Toon minder
Behandeling
  • + Toon meer
  • - Toon minder
Dikte
  • + Toon meer
  • - Toon minder
Geschikt voor oprit
Materiaal
  • + Toon meer
  • - Toon minder
Krasvastheid
Kleurvastheid
Onderhoudsgemak
Tuintegels

Tuintegels

Verlang je naar een gezellig terras, elegante tuinpaden of een strakke laan? Tuintegels maken deze dromen werkelijkheid. Bij Jansen Sierbestrating vind je diverse soorten tuintegels, ideaal voor het creëren van jouw droomtuin. Tuintegels zijn van belang in het ontwerp van je buitenruimte en ze zijn essentieel voor het realiseren van de gewenste ambiance. Bovendien zijn er veel verschillende soorten tuintegels, voor elke stijl die je wenst. Bekijk ons uitgebreide assortiment tuintegels op onze website.

Tuintegels kopen in Wijchen

Het selecteren van passende tuintegels is belangrijk bij de vormgeving van je tuin. Het vinden van de perfecte tegels vereist een goed begrip van de benodigdheden voor je specifieke buitenruimte, mede door alle verschillende tuintegels die er zijn. Hoewel sommige duurdere tuintegels wellicht langer mooi blijven, vormt de prijs slechts één van de vele factoren die meespelen. Je eigen smaak, de unieke eigenschappen van jouw tuin en het beschikbare budget zijn ook van groot belang in het keuzeproces. 

Ontdek de mogelijkheden en doe inspiratie op in onze showroom te Wijchen. Daar helpt ons deskundige personeel je met plezier bij het vinden van de perfecte tuintegels om jouw tuin tot een mooi geheel te maken. Al onze tuintegels zijn daarnaast ook te bekijken en te bestellen via onze website.

Verschillende soorten tuintegels

We bieden een uitgebreide selectie aan tuintegels, gemaakt van veel verschillende materialen. Elke soort onderscheidt zich door zijn unieke structuur en eigenschappen. Ben je benieuwd naar de diversiteit in ons assortiment tuintegels?

Betontegels

Betontegels zijn een budgetvriendelijke optie, maar let op, want de kwaliteit onderling kan sterk verschillen. Om zowel het visuele aspect als de levensduur van deze tegels te verbeteren, worden verschillende behandelingen toegepast. Het borstelen van het oppervlak maakt de tegels zachter aanvoelend, terwijl een impregneerbehandeling ze beschermt tegen water en vuil. Bovendien helpt het toevoegen van kleurvaste mineralen aan de toplaag om de originele kleur langer te behouden, waardoor de tegels over de tijd heen hun charme niet verliezen.

Gecoate tuintegels

Gecoate tuintegels, die behandeld zijn met een transparante lak, zijn populair door hun beschermende kwaliteiten tegen vuil en water. Het onderhouden van de tegels is hierdoor een stuk eenvoudiger. Deze coating faciliteert niet alleen het reinigingsproces maar verhoogt ook de gevoeligheid van de tegels voor krassen.

Keramische tuintegels

Keramische tegels voor de tuin ontstaan uit het bakken van klei bij uitzonderlijk hoge hitte, leidend tot een bijzonder duurzame tegel. Deze langlevende tegels zijn krasbestendig dankzij hun hardheid. Dankzij het proces van verhitting op hoge temperaturen wordt de kleur diep in het materiaal ingebakken, waarmee de levendigheid van de tegelkleur voor vele jaren mooi blijft.

Natuursteen tegels

Natuursteen behoudt zijn schoonheid door de jaren heen. Als een volledig natuurlijk en tijdloos materiaal, verleent het iedere tegel een uniek en artistiek karakter. Door te kiezen voor natuursteen tegels voor je tuin, creëer je voor een look die zowel robuust als elegant is. Met de tijd kunnen de tinten van natuursteen licht variëren door weersinvloeden en het kalkgehalte binnen de steen.

Oudhollandse tegels

Oudhollandse tegels staan bekend om hun goede kwaliteit en ze zijn een mooie verrijking voor elke tuin. De karakteristieke structuur op hun oppervlak geeft de tegels een onderscheidende uitstraling. Met diverse beschikbare kleuren en afmetingen bieden wij je talloze mogelijkheden om je tuin een frisse look te geven. Ontdek het unieke karakter van deze tegels. 

Stoeptegels

Voor een praktische keuze voor de vloer van bijvoorbeeld je tuinhuisje, biedt ons aanbod de ideale oplossing. Onze collectie omvat stoeptegels beschikbaar in diverse kleuren, waaronder antraciet, grijs, rood, en zwart, perfect voor elk project waar functionaliteit centraal staat.

Rubber tegels

Rubber tegels zijn ideaal voor speeltuinen en schoolpleinen, dankzij hun vermogen om de schok van vallen te dempen. Ze zijn eveneens ideaal als ondergrond in tuinen rondom schommels, glijbanen en andere speelstructuren. Verkrijgbaar in een breed palet aan levendige kleuren, omvat ons assortiment ook bijbehorende afwerkranden.

Onze vestiging in Wijchen

Kom gezellig langs in onze showroom in Wijchen. Of je nu droomt van een sprookjesachtige tuin bij je nieuwe huis of verlangt naar een frisse uitstraling, onze showtuin dient als een inspiratiebron. Ontdek ons diverse aanbod tuintegels en transformeer je tuin in de prachtige ruimte die je voor ogen hebt.

Maak een uitstapje naar onze showtuin om te zien hoe je je tuinambities kunt realiseren. Ons deskundige team biedt professionele ondersteuning en advies om je te helpen de perfecte tuintegels voor je tuinproject te kiezen. Met ons uitgebreide assortiment aan mogelijkheden kun je je tuin veranderen in de droomplek die je altijd al wilde.

Onze vestiging